Supernanas

El projecte Supernanas proposa a músics i il·lustradors unir-se per la causa dels infants del món amb dificultats. Tots els anys, músics de l’escena indie interpreten una cançó per a un CD benèfic i il·lustradors i dissenyadors en dibuixen les cançons. Jo vaig il·lustrar la cançó Es muy tarde, de Coque Malla, en un CD a benefici de l’ONG Save the children. Projecte organitzat per la agència The Love Comes Foundation.

El proyecto Supernanas anima músicos e ilustradores a unir-se a la causa de los niños del mundo con dificultades. Todos los años, músicos de la escena indie interpretan una canción para un CD benéfico e ilustradores y diseñadores dibujan las canciones. Yo ilustré la canción Es muy tarde, de Coque Malla, en un CD a beneficio del ONG Save the children. Proyecto organizado por la agencia The Love Comes Foundation.

The project encourages SuperNanas musicians and illustrators to join, is the cause of the world’s children with difficulties. Every year, musicians from the indie scene interpret a song for a charity CD and illustrators and designers draw the songs. I illustrated the song is too late, Coque Malla, on a CD to benefit the NGO Save the Children. Project organized by the agency The Love Comes Foundation.

 

 

 Comments are closed.